aktualizacja: 08.06.2022

Stan od roku akademickiego 2022/2023

Wydziałowy koordynator ds. ECTS – dr hab. Dawid Siodłak


STUDIA I STOPNIA
STUDIA JEDNOLITE MAGISTERSKIE
STUDIA II STOPNIA - magisterskie

aktualizacja: 19.03.2019

Stan od roku akademickiego 2021/2022

Wydziałowy koordynator ds. ECTS – dr hab. Dawid Siodłak


STUDIA I STOPNIA
STUDIA JEDNOLITE MAGISTERSKIE
STUDIA II STOPNIA - magisterskie

aktualizacja: 19.03.2019

Stan od roku akademickiego 2020/2021

Wydziałowy koordynator ds. ECTS – dr hab. Dawid Siodłak


STUDIA I STOPNIA - nowe
STUDIA JEDNOLITE MAGISTERSKIE - nowe
STUDIA II STOPNIA - magisterskie

aktualizacja: 01.10.2019

Stan od roku akademickiego 2017/2018

Wydziałowy koordynator ds. ECTS – dr hab. Dawid Siodłak


STUDIA I STOPNIA - licencjackie oraz inżynierskie
STUDIA I STOPNIA - kierunek Chemia i Analityka Żywności
STUDIA II STOPNIA - magisterskie

aktualizacja: 17.05.2016

Stan od roku akademickiego 2016/2017

Wydziałowy koordynator ds. ECTS – dr hab. Dawid Siodłak


STUDIA III STOPNIA - doktoranckie
Studia I stopnia - kierunek Chemia i Analityka Żywności

Stan od roku akademickiego 2015/2016


Studia I i II stopnia

Stan od roku akademickiego 2014/2015


STUDIA I STOPNIA - licencjackie
STUDIA II STOPNIA - magisterskie
STUDIA III STOPNIA - doktoranckie

Uwaga: Kandydatów odsyłamy na strony związane z rekrutacją (www.rekrutacja.boleslaw.edu.pl) oraz USOSWeb (Katalog Publiczny – Studia – wpisać “Chemia” w okienko wyszukiwania; aktualne są programy o kodach “7-KRK...”)

Natomiast studenci znajdą również informacje (rozszerzone) na serwerze USOSWeb.

Witryna, którą obecnie przeglądasz, wykorzystuje pliki cookies w celu poprawnej realizacji dostarczanych usług i informacji oraz w celach gromadzenia anonimowych informacji statystycznych. Więcej informacji >>

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close